Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak; 09h - 15h

Kako naručiti?

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Osmislili smo jednostavan sustav za naručivanje pomoću kojeg možete izvršiti narudžbu proizvoda koji su objavljeni na bilo kojem webshopu. U nastavku smo pripremili 6 bitnih koraka koji će vam pomoći u tome.

Korak 1.

Pronađite proizvode

Za početak, otvorite stranicu eBay, AliExpress, Amazon, Alibaba ili bilo koju drugu a koja sadrži proizvod koji želite naručiti. Pronađite proizvode i ne zatvarajte stranicu s podacima o njima, već otvorite novi "prozor" u vašem pretraživaču a koji će vam služiti za unos informacija o proizvodima u sljedećim koracima.

Korak 2

Provjerite da li se proizvodi šalju u Hrvatsku

Kada ste pronašli proizvode koje želite naručiti, potrebno je provjeriti da li se oni šalju u Hrvatsku. Bez toga, narudžba takvog proizvoda nećete moći biti realizirana.

Korak 3.

Registrirajte se u naš sustav

U ovok koraku, potrebno je izvršiti registraciju u sustav za naručivanje. Od podataka koje ćemo vas tražiti su: email, ime i prezime, oib, adresa i kućni broj, poštanski broj i grad/mjesto i kontakt broj. Kada završite proces registracije, morate aktivirati korisnički račun putem linka koji će vam biti poslan na vaš email.

Korak 4

Upišite podatke o proizvodima

Kako bi dobili informativni izračun cijene narudžbe, potrebno je ispravno upisati podatke o proizvodima. Sustav za naručivanje će vas tražiti: šifru ( ili link ) proizvoda, broj komada koliko želite naručiti, cijenu proizvoda s poštarinom, valutu u kojoj je iskazana cijena te eventualno možete upisati komentar za taj proizvod ( žuta boja, veličina 46 ili neka druga varijacija koju želite naručiti od tog proizvoda ). Nakon što ste dodali u izračun sve proizvode koje želite naručiti, kliknite na gumb "Izračunaj"

Korak 5.

Pregledajte informativni izračun

Ovo je zadnji korak prije kreiranja narudžbe i slanja na naše odobrenje. U ovom koraku, sustav za naručivanje će vam prikazati troškove vaše narudžbe koji uključuju cijenu proizvoda, poštarine i naše usluge ( Tarife ). Ako vam izračunata cijena odgovara, kreirati narudžbu možete tako da kliknete na gumb "Naruči" ili na gumb "Izračunaj ponovno" ako želite napraviti određenu korekciju u količini proizvoda koje želite naručiti. Dodatne opcije prije kreiranja narudžbe su promjena adrese za dostavu ili unos kupona za popust.

Korak 6.

Pričekajte naš pregled

Nakon što ste kreirali narudžbu, naši djelatnici ju moraju pregledati i utvrditi da li ste upisali ispravno sve informacije o proizvodima koje želite naručiti te da li web stranica s koje naručujete zadovoljava visoke sigurnosne standarde kako bi vaša narudžba sigurno stigla do vas. Proces pregleda narudžbe traje od pola sata do eventualno jednog radnog dana a sve ovisno o trenutnim zauzećem djelatnika s drugim narudžbama.

Kontaktirajte nas

DOPI GRUPA d.o.o.
p.p. 118, 31000 Osijek

e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

X

Right Click

No right click