+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Kuponi za popust na Tarife

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Kako bi Vam kupovina bila još zanimljivija, u našem sustavu za naručivanje smo izradili poseban odjeljak za upisivanje kupona za popust na Tarifu.
Kupone za popuste na Tarife možete pronaći na našoj Facebook stranici na kojoj redovito objavljujemo nove kupone.
Kuponi su vrijednosti od 5 do čak 100% popusta na bilo koju našu Tarifu! S toga Vam svakako preporučujemo da se nam se pridužite na Facebooku ili se upišete u našu newsletter listu jer također i putem newslettera ćete dobivati nove kupone za popuste.

Upute kako upisati kupon da ostvarite popust, možete pročitati u rubrici Sustav naručivanja.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više