+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Zašto eBay?

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

• Kod aukcijske ponude, nadmetanje se otvara po cijeni koju prodavatelj odredi kao početnu te traje određeni broj dana. Kupci u tom vremenu nude svoje ponude za artikl.
Kada aukcijski period za određeni artikl istekne, kupac s najvećom ponudom pobjeđuje, dakle može kupiti artikl.
• Kod opcije „Kupi odmah“, prvi kupac voljan platiti ponuđenu cijenu dobiva pravo na kupnju.

Zašto odabrati eBay?
- eBay je najveća svjetska trgovina gdje milijuni ljudi kupuju i prodaju milijune stvari svaki dan.
- Za kupce; to znači pronalazak velike ponude svih vrsta artikala – milijunski odabir doslovno svega od potpisanih ploči poznatog Elvis Prisleya do potpuno novih računala, odjeće i obuće s potpisom i dr.
- Za prodavače; ovo je mjesto gdje mogu izložiti svoje proizvode milijunima posjetitelja dnevno. Ova mogućnost čini eBay način trgovanja jednim od najučinkovitijih načina za prodaju gotovo svega.
- Za svih zajedno; eBay je odlično mjesto za povezivanje s drugima koji dijele zajedničke interese, a da se interakcija odvija u sigurnom okruženju.

Kako bi saznali kako kupiti proizvod sa eBaya i ostalih svjetskih online trgovina našim posredništvom, pogledajte ovdje!

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više