+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Zašto naplaćujemo otkazivanje narudžbe?

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Pošteno poslovanje je temelj našeg uspjeha s toga očekujemo i od naših Klijenta da budu pošteni.

Kada kupujete a kada plaćate artikle?
Nakon što odobrimo Vašu narudžbu, Vaše artikle ćemo kupiti za Vas te će nas prodavači zadužiti za plaćanje Vaših artikla. Automatski, zadužujemo i mi Vas. Tek nakon što zaprimimo uplatu za Vaše artikle, kupljene proizvode plaćamo prodavačima i tada ih oni šalju prema Vama.

Zašto ne možete otkazati narudžbu?
"Vrijeme je novac", kaže poznata uzrečica. S toga, naši administratori moraju odvojiti vrijeme kako bi pregledali Vašu narudžbu te je odobrili ili odbili. U slučaju odobravanja Vaše narudžbe, smatramo da ćete ju uplatiti te tako sebi osigurali isporuku kupljene robe, a nama osigurali kvalitetno funkcioniranje naših usluga i u budućnosti.

Kako Vi otkazanu narudžbu s nama rješavate?
Svaku narudžbu koju odobrimo, očekujemo unutar 3 radna dana da ćete ju uplatiti. U nekim slučajevima čak do 10 dana od dana odobrenja Vaše narudžbe ne postupamo prema Vama ( ako iz opravdanih razloga javite da ćete kasniti s uplatom ). Međutim, nakon što primjetimo da nismo zaprimili uplatu po Vašoj narudžbi u propisanom roku, Vašu narudžbu ćemo otkazati te Vam ispostaviti račun na iznos od 300,00kn bez obzira na iznos Vaše narudžbe koji će Vam stići poštom s pripadajućom uplatnicom za plaćanje.

Na kraju ste se ipak odlučili uplatiti kupljenu robu po odobrenoj narudžbi?
Neki naši Klijenti nakon što utvrde da im se ne isplati plaćati 300,00kn za otkazivanje narudžbe, rađe podmire stvarni iznos narudžbe te na taj način osiguraju svoje, prodavačevo i naše zadovoljstvo.
*ova opcija je dostupan isključivo ako nismo već pokrenuli ovršni postupak

Što ako ne platite naš račun za otkazivanje narudžbe?
Ukoliko u roku navedenom kao dospijeće plaćanja na računu isti ne podmirite, putem telefonskog poziva ćemo pokušati apelirati na Vas da podmirite račun a ukoliko ni tada ne zaprimimo Vašu uplatu, svoja potraživanja ćemo ostvariti putem ovršnog postupka.


Tisuće Klijenata putem nas u Hrvatskoj naručuje već godinama, dokaz tome je njihovo 100%tno zadovoljstvo s našom uslugom!
Od Vas jedino tražimo da budete fer - jer smo i mi fer! :)

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više