+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

O nama

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Početak našeg poslovanja kreće od 01.04.2010. godine.

Naša misija je omogućiti klijentima u Hrvatskoj i susjednim zemljama da naruče željene proizvode iz cijeloga svijeta bez potrebe za bankovnim karticama, korisničkim računima na eBayu, PayPalu i slično. Kompletnu uslugu narudžbe, proslijeđivanje uplate do prodavača i dostave artikala preuzimamo mi.

U svom bogatom iskustvu imamo preko 5000 obavljenih narudžbi za naše klijente. Naše posredništvo smo podigli na novi nivo u Hrvatskoj i trenutno smo najveća i najiskusnija tvrtka koja se bavi posredništvom pri narudžbi artikala. S godinama smo se razvijali i učili, ponekad i griješili ali na vrijeme ispravljali greške a sve u cilju da svi naši klijenti budu zadovoljni obavljenom uslugom.

Kako smo se s godinama razvijali, tako smo i u potpunosti modernizirali našu web stranicu kao i sustav za naručivanje koji je kao takav jedini u Hrvatskoj.
 

Prvi posrednici u Hrvatskoj!
Dokazano prvi posrednici u Hrvatskoj od 27.12.2010.g.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više